Технопродукт ЕООД - Оградни мрежи и оградни пана

Продукти


ГВОЗДЕИ И ТЕЛОВЕ

Гвоздеи с размери от 16 мм до 200 мм дължина с различна дебелина на стеблото и диаметър на главата. Горен и твърд нисковъглероден тел с размери от 0,8 до 6,0 мм. Поцинкован тел от 1,5 до 5 мм на розети и малки рула навити по 2 кг за търговци на дребно.


ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ НА ЛИСТИ

Електрозаварените мрежи на листи се отличават с изключително голямо разнообразие ха отворите и дебелината на материала. Произвеждат се от черен и поцинкован тел. Могат да бъдат прахово боядисани в различни цветове.


ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ НА РУЛА ЗА ОГРАДИ

Електрозаварените мрежи на рула са с размер на отвора от 50х50 мм до 100х100 мм . Може да се влагат и при направа на замазки или лепене на каменни плочи по вертикални повърхности. Произведени са от поцинкован тел и от поцинкован тел с PVC покритие.


ОГРАДНИ ПАНА И АКСЕСОАРИ

Оградните пана са електрозаварени плоскости от тел с по голяма дебелина от тази на оградните мрежи. Най – често диаметъра на тела е около 4,0 мм, височините са от 60 да 200см и дължината на паното обикновено е 250 см. Предлагаме ги в поцинкован вариант ,но може да се боядисат в цвят по желание на клиента.Предлагаме и съответните колове и аксесоарите за монтаж на оградната система. Коловете са без планка за бетониране в ъв фундамента и с планка за фиксиране посредством анкерболтове към бето...


ПЕРФОРИРАНА ЛАМАРИНА

Предлага се от черна ,поцинкована и хром-никелова ламарина с ралични дебелини и различна големина на отворите. Те са квадратни или кръгли с различно разтояние помежду им.


ПРОСЕЧЕНА ЛАМАРИНА

Нарича се още разтеглена ламарина. Предлага се листи и на рула,от черна ,поцинкована или хром-никелова ламарина. Шарките са разнообразни както и дебелината на ламарината.


ТЪКАНИ РЕШЕТКИ И СИТА

Тъканите решетки и сита са произведени от поцинкован или черен тел с дебелина от 0,6 мм да 6,0 мм и размер на отвора от1,0х1,0 мм до 70,0х70,0 мм. Предлагат се на рула от 0,6 мм или на листи 1000х2000 мм от по дебела тел.


ХЕКСАГОНАЛНА МРЕЖА

Хексагоналната мрежа е мрежа с шестоъгълни отвори с дебелина на тела обикновено около 1,0 мм поцинкован мек или черен мек . Големината на отвора обикновено е 16 мм .25 мм или 50 мм.Намира приложение за мазилки рабицова мрежа или за ограждане на кокошки и пилета кокошкарска или пилешарска.


ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ НА РУЛА ЗА КЛЕТКИ

Електрозаварените мрежи на рула имат основно приложение в изработката на клетки за зайци и други дребни животни. Отличават се с голямо разнообразие на отворите и дебелината на телта.Произведени са от поцинкован тел или от поцинкован тел с пластмасово покритие в зелен цвят.


ДРЕБНА ЖЕЛЕЗАРИЯ ,ИНСТРУМЕНТИ,ОБКОВ,ГРАДИНСКИ СТОКИ

Предлагаме брави,дръжки, карбофлексови шайби.ръчни инструменти ,поливни елементи,саксии и други стоки за бита.


ПЛАСТМАСОВИ МРЕЖИ НА РУЛА

Използват се за декоративни и предпазни цели .


ЗАСЕНЧВАЩИ МРЕЖИ

Засенчващите мрежи са от полиестерен материал,с различна степен на пропускливост на светлината. Предлагат се в няколко цвята и шарки. На рула са с различна височина.


БОДЛИВ ТЕЛ

Бодливия тел намира приложение в изграждане на огради или в надстрояването им. Предлага се на рула от 100 м.

Нуждаете се от оградна мрежа ? Свържете се с нас